Overblog
Edit post Follow this blog Administration + Create my blog
opecunkyfigh.over-blog.com

Ebook gratis descargar pdf portugues EL NOM DEL

EL NOM DEL VENT (BUTXACA) de PATRICK ROTHFUSS

Ebook gratis descargar pdf portugues EL NOM DEL VENT (BUTXACA)

Descargar EL NOM DEL VENT (BUTXACA) PDF

 

 

Ficha técnica

  • EL NOM DEL VENT (BUTXACA)
  • PATRICK ROTHFUSS
  • Número de páginas: 880
  • Idioma: CATALÁN
  • Formatos: Pdf, ePub, MOBI, FB2
  • ISBN: 9788417444549
  • Editorial: ROSA DELS VENTS
  • Año de edición: 2018

 

 

Descargar eBook gratis

 

 

 

 

 

Ebook gratis descargar pdf portugues EL NOM DEL VENT (BUTXACA)

 

Overview

 

Atípica, profunda i sincera,El nom del ventés una novel·la d'aventures, d'històries dins d'altres històries, de misteri, d'amistat, d'amor, de màgia i de superació.

La novel·la que ha consagrat a Patrick Rothfuss com a fenomen editorial dels darrers anys.

En una fonda en terra de ningú, un home es disposa a fer el relat de la seva vida per primera vegada. La veritable història que només ell coneix, una història que els rumors, les conjectures i els contes de taverna han anat deformant al llarg del temps fins a convertir-lo en un personatge llegendari al qual tothom creu ja mort: en Kvothe... músic captaire, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí.

Ara vol revelar tota la veritat sobre el mateix. I haurà de començar pel principi: la infantesa en una companyia d'artistes itinerants, els anys malvivint com a lladregot als carrers d'una ciutat gran i l'arribada a una universitat on espera trobar les respostes que ha estat buscant.

«Recorda que les història de debò no acostumen a agafar el camí més recte.»

«He robat princeses a reis adormits als túmuls. Vaig calar foc a la Ciudad deTrèbon. He passat la nit ambFelúriani n'he sortit viu i amb la raó intacta. Em van fer fora de la Universitat a una edat en què a ...

 

 

ePub Recomendados: Ebook forouzan téléchargement gratuit Paw Patrol, La Pat' Patrouille iBook download pdf, Iphone descargar libros ELS BESSONS 9788492405459 here, Rapidshare descargar libros electrónicos gratis PERMAGEL 9788473292269 de EVA BALTASAR FB2 in Spanish download pdf, Free download books with isbn Hurricanes 9781335999283 by Rick Ross, Neil Martinez-Belkin link, Kindle descargar libros en la computadora SENOS Y HUEVOS (Spanish Edition) here, Ebooks gratis en j2ee para descargar EL DILEMA de LEE GOODMAN PDF ePub here, Download it ebooks for free The Red Scrolls of Magic by Cassandra Clare, Wesley Chu in English 9781481495080 link,

Share this post
Repost0
To be informed of the latest articles, subscribe:
Comment on this post